Kjøp lisens

For å kjøpe lisens må du først være registrert på cdu.nosom lærer ved skolen din. Er du ikke registrert ennå, er dette fort gjort.

Registrer deg eller logg inn her.

Legg produktet «På vei Lærerressurs (2012)» i handlekurv på vanlig måte.

Skoler, kurssentra eller skoleeiere handler på faktura og får ordrevolumrabatt på alle læremidler. Om ordrevolumrabatt

Administrasjon og bruk av lisenser
På vei Lærerressurs gir tilgang et skoleår, fra du bestiller og til 31/8.

En lærerlisens bestilles til skolen. Selv om du bestiller, er tilgangen gitt til skolen. Det vil si at du må gi deg selv eller andre tilgang til skolens lisens.

All brukeradministrasjon og lisensdisponering skjer på Min side på cdu.no av innlogget lærer eller administrator, der oppretter dere selv nye brukere og knytter brukere til lisensene.

Slik tar du i bruk lisensene > Gi deg selv og andre tilgang til lisensene

Her finner du en detaljert veiledning.

Godkjenning og rettigheter på Min side
Merk!
Når du har registrert deg som ny bruker på cdu.no må du godkjennes som lærer av en annen bruker på skolen. Denne får automatisk tilsendt e-post, men det betyr at det tar litt tid. Grunnen er at det må være en sikkerhet slik at ingen utenfor skolen kan bestille og bruke skolens lisenser.

Den første ansatte som registrerer seg, blir tildelt administratorrolle for skolen og kan dermed opprette brukere og gi brukerne tilgang til de ressursene skolen har kjøpt. En administrator kan også opprette nye administratorer og/eller overlate administratorrollen til andre ansatte. Andre brukere enn skolens første administrator på cdu.no blir opprettet av skolen og skal ikke godkjennes av forlaget.

En lærer kan opprette seg selv som bruker og tildele seg selv en lisens. Elever må opprettes som brukere og kobles til lisenser av lærer eller administrator.

Privatpersoner kan ikke kjøpe skolelisenser.